Bine ai venit, cauti mancare pentru prietenul tau necuvantator? Atunci esti in locul potrivit, cumparaturi placute!
Noutati
recente
Promotii
atentie la pret
Recomandari
special pentru tine
Blog
articole

Livrare & Retur

Achizitionarea produselor

 • Comenzile online se pot plasa oricand, magazinul nostru online fiind disponibil 24 de ore din 24, cu exceptia perioadelor de mentenenta sau evenimentelor neprevazute. Comenzile telefonice se vor prelua de luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00.
  Atentie! Pentru preluarea comenzilor telefonice se percepe o taxa de procesare in valoare de 10Lei.
 • Procesarea comenzilor se va face in ordinea sosirii lor in timpul programului de lucru (Luni – Vineri intre orele 10:00 si 18:00)

Poti achizitiona orice produs listat in catalogul petstuff insa societatea comerciala Your Stuff S.R.L. nu poate garanta ca acesta se afla in stoc. In cazul in care unul sau mai multe produse dintr-o comanda nu sunt disponibile, personalul nostru te va contacta pentru a iti face cunoscut acest lucru si a iti oferi informatiile necesare pentru remedierea situatiei.

Dupa plasarea unei comenzi, vei fi contactat (in termen de maxim 72 de ore) de catre un reprezentat petstuff pentru a stabili validitatea comenzii, detaliile de livrare sau pentru a solutiona eventualele probleme legate de comanda (e.g. indisponibilitatea produselor). In acest scop vom folosi datele de contact pe care ni le-ai pus la dispozitie (numar de telefon sau adresa de e-mail), de aceea te rugam sa verifici corectitudinea lor.

Modul in care sunt prezentate produsele in catalogul petstuff se realizeaza folosind descrieri text si imagini cu caracter informativ. Avand in vedere ca pot aparea erori in descriere sau pret, Your Stuff se obliga sa te instiinteze imediat ce acestea au fost identificate pentru ca tu sa poti alege daca doresti sa mentii sau sa anulezi o eventuala comanda.

Livrarea produselor

Pe raza municipiului Bucuresti si a zonelor limitrofe, livrarea se va face prin intermediul curierilor petstuff in maxim 7 zile calendaristice, in cazul in care produsele exista pe stoc.

 • Comanda minima: 50 Lei
 • Taxa de livrare: 6,99 Lei pentru fiecare 18 kg
 • Modalitati de plata: la livrare

In afara Bucurestiului si a zonelor limitrofe acestuia, livrarea se face prin intermediul unui serviciu de curierat rapid; expeditia se va face in maxim 7 zile calendaristice, din momentul expeditiei termenul de livrare este de aproximativ 24 de ore daca aceasta se face pana Joi inclusiv. Coletele expediate Vineri vor ajunge in prima zi a saptamanii urmatoare.

 • Comanda minima: - Lei
 • Taxa de livrare: 22,99 Lei pentru fiecare 18 kg
 • Modalitati de plata: Plata se face direct curierului, in sistem ramburs, la livrarea coletului.

In afara Romaniei

In acest moment firma Your Stuff S.R.L. nu asigura livrari in afara Romaniei.
At this time we DO NOT ship orders to other countries.

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 10 zile lucratoare, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 30 de zile de la retur.

La petstuff.ro puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:
 • Produsul se va returna in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte;
 • In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat si nu prezinta urme vizibile de utilizare;
 • In cazul in care produsul este perisabil (e.g. hrana, vitamine, delicii) produsul va fi returnat doar daca ambalajul nu a fost deschis;
 • Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de petstuff.ro.


Procedura de returnare, catre petstuff.ro:

 1. Pentru a inregistra cererea de retur va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa office@petstuff.ro. (* puteti gasi structura e-mail-ului mai jos, pentru a ne ajuta sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite puteti specifica si motivul returului insa campul respectiv nu este obligatoriu)
 2. Intr-un interval de 2 zile lucratoare de la primirea cererii de retur, va vom contacta (telefonic sau prin e-mail) pentru va furniza informatiile necesare pentru returnarea produselor (numarul cererii de return si adresa catre care se vor returna)
 3. Veti returna produsele la adresa speficata unde acestea se vor verifica de catre personalul petstuff.ro:
  • daca se constata ca acestea indeplinesc toate conditiile impuse mai sus atunci veti fi contactat pentru a vi se comunica detaliile finale si termenul de rambursare a valorii produselor.
  • In caz contrar, daca produsul/ele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare si nu pot fi vandute ca si produse noi ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre produse noi si cele deja utilizate.
  • in cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.


Structura e-mail* - cerere de retur:

Titlu e-mail: Cerere de retur

Continut:
Nume complet:
Adresa de e-mail:
Numar de telefon:
Factura:
*Factura aferenta comenzii din care fac parte produsele pentru care se doreste returul
Produse:
Detalii aditionale:

Motivul returului:
*Atentie: Acest camp nu este obligatoriu, completarea lui ne poate ajuta sa ne imbunatatim calitatea serviciilor.


Pentru detalii suplimentare puteti consulta legislatia in vigoare accesand urmatoarele link-uri:
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

In cazul in care doriti informatii suplimentare sau aveti neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne puteti contacta prin e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site.
Documente / Metode de plata / Modificare si TVA
La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:
 • factura in original
 • chitanta in original
 • certificatul de garantie (dupa caz)
In cazul comenzilor livrare prin curierat rapid sau prin Compania Nationala Posta Romana, factura nu va fi insotita de chitanta, documentele de plata vor fi emise de firma de curierat rapid sau de catre Posta Romana, dupa caz.

Plata produselor achizitionate se efectueaza la livrarea acestora, in numerar. Pentru persoanele juridice se accepta si plata prin Ordin de Plata sau virament bancar. La lansarea comenzii aveti posibilitatea sa mentionati in sectiunea "Comentarii despre comanda" ca doriti sa folositi aceste metode de plata. In acesta situatie veti fi contactat si / sau veti primi un e-mail cu datele necesare pentru a efectua plata.

Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda initiala a dumneavoastra si astfel veti putea lansa o noua comanda.

Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii.

Toate preturile afisate contin TVA.
Back

Valid XHTML 1.0 Transitional ANPC

Sitemap